Lekkere broodjes in onze gezellige lunchroom

De Warme Bakker Niezen beschikt niet alleen over een bakkerij, maar ook over een lunchroom in Leiden. Aangrenzend aan ons winkelpand vindt u een plekje waar u heerlijk kunt lunchen. Onze vers belegde broodjes zijn gegarandeerd om van te smullen. Kom na het winkelen, tussen colleges door of gewoon in uw vrije tijd eens langs en ontdek het zelf!

Sandwiches, salades en meer

Eten in Leiden is altijd gezellig in deze mooie stad, maar bij De Warme Bakker Niezen krijgt u nog nét dat beetje extra. Hier geniet u namelijk van een uitgebreide menukaart aan gerechten, geserveerd met de vriendelijke service van ons personeel. Heeft u bijvoorbeeld trek in belegde broodjes, een tosti of panini met een glaasje jus? Of wilt u alleen even een kopje koffie of thee laten smaken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Er is ruime keuze aan broodjes en desgewenst kunnen we deze speciaal voor u beleggen.

Onze lunchroom in het centrum biedt plaats aan wel 30 mensen en ligt middenin de Haarlemmerstraat omringd door winkels. Wij zijn dus een perfect adresje om tijdens of na het shoppen even heerlijk bij te komen met lekkere broodjes en drinken. Doordat wij in de buurt liggen van diverse faculteiten van de universiteit, kunt u ook in een tussenuur of na uw colleges even langskomen. Op ieder moment van de dag hebben wij wel iets lekkers voor u.

Ook voor banket en catering

Bovendien kunt u niet alleen bij ons terecht voor lekkere belegde broodjes om mee te lunchen. Zo maken we iedere dag allerlei verse gebakjes en ander banket en kunt u ook op ons rekenen voor uw catering. Broodjes bestellen voor bijvoorbeeld een zakelijke lunch is ook mogelijk. In de regio brengen wij uw lunch graag naar u toe. Bij grote bestellingen rekenen we hiervoor geen verzendkosten, anders gaan deze in overleg. Op die manier kunt u altijd en overal genieten van een lunch van De Warme Bakker Niezen!

Bezoek onze lunchroom voor een heerlijke en gezellige lunch in de sleutelstad. Meer weten? We beantwoorden graag je vragen. Bel naar 085-8882520 of maak gebruik van het online contactformulier en we helpen je snel verder.