Catering laten verzorgen door uw bakker en patissier

Staat er een feest, vergadering of andere bijeenkomst op de planning en wilt u hiervoor broodjes of gebak laten verzorgen? De Warme Bakker Niezen regelt graag uw catering in Leiden en omstreken. Kom bij ons uw lunch bestellen en geniet van onze catering thuis of op de zaak. We denken altijd mee met uw wensen en bespreken met plezier de mogelijkheden met u.

Heerlijk eten op het werk

De deur uit tijdens lunchtijd is niet altijd een optie. Daarnaast kan het zo zijn dat u behoefte heeft aan lunchcatering voor een zeer groot aantal mensen. Als u voor bezoekers, partners of bij een vergadering belegde broodjes wilt bestellen, bent u bij ons aan het juiste adres. Ons assortiment bestaat uit allerlei lekkernijen die een ieders honger zullen stillen. Denk bijvoorbeeld niet alleen aan luxe broodjes, maar ook aan lekkere tosti’s en panini’s. Zo biedt u iedereen gegarandeerd een overheerlijke en vullende lunch.Vindt uw vergadering later op de dag plaats of zijn er zoetekauwen aanwezig? We hebben allerlei soorten gebak dat we kunnen bezorgen.

De gebak- en broodjescatering van De Warme Bakker Niezen hanteert trouwens geen bezorgkosten bij grote bestellingen! Kleinere bestellingen zijn eventueel mogelijk in overleg. Vertel ons tijdig wat uw situatie is en we laten u graag de mogelijkheden weten.

Feesten en andere gelegenheden

Natuurlijk zijn er diverse andere momenten waarop u een cateringbedrijf in kunt schakelen. Geeft u een groot feest en wilt u alle aanwezigen van lekkere gebakjeslaten genieten? Verzorgt u een bijeenkomst die doorloopt tijdens de lunchtijd waardoor u behoefte heeft aan luxe belegde broodjes? Of uw gelegenheid nu formeel of informeel is, wij hebben ongetwijfeld een passende traktatie die we kunnen bezorgen. Gaat het om een hele grote bestelling, bijvoorbeeld voor een sporttoernooi? In overleg regelen we graag een fijne prijs.

Desgewenst staan we u bij met het uitzetten en achteraf weer opruimen. Afhankelijk van wat u wilt, helpen wij met de aflevering. Bestel direct door contact met ons op te nemen via tel. 085-8882520 . Vragen kunt u altijd stellen via ons online contactformulier. Uw catering, onze zorg!