De Warme Bakker Niezen is úw banketbakker

Smullen van de lekkerste gebakjes in de wijde omgeving doet u bij De Warme Bakker Niezen: úw banketbakker in Leiden. Of het nu gaat om tompoezen, moorkoppen, fruitvlaaitjes of ander gebak, bij ons bent u aan het juiste adres. We maken ons gebak elke dag vers! Bestellingen plaatsen voor een feest of bijvoorbeeld op kantoor kan bovendien evengoed.

Heerlijke verse gebakjes

Brood en belegde broodjes zijn niet de enige expertises die wij in huis hebben. Wij zijn namelijk ook banketbakker en kunnen het lekkerste banket voor u maken. Wat dacht u van een heerlijke moorkop, een elegante harde mokka of gewoon een klassieke tompoes met een toef slagroom. Waar u ook trek in heeft, bij ons koopt u het. Ideaal voor elk feest of andere bijzondere gelegenheid. Is er iemand jarig of geslaagd? Heeft een kennis een nieuwe baan of nieuw huis, of komen er gewoon gezellig vrienden of familie op de koffie? Vier het met ons gebak!

In onze winkel vindt u het uitgebreide assortiment aan lekkere bakkerswaren. Deze kunt u mee naar huis nemen of direct oppeuzelen in de aangrenzende lunchroom. Ons vriendelijke personeel helpt u met plezier!

Banket laten bezorgen

Natuurlijk bent u altijd van harte welkom bij ons op locatie, maar gebak bestellen is tevens mogelijk! Wilt u thuis of op de zaak kunnen genieten van onze heerlijke tompoezen, bananensoezen of aardbeiengebakjes? In Leiden en de regio daaromheen brengen wij graag uw gewenste patisserie bij u thuis. Voor grote bestellingen hanteren we hiervoor geen bezorgkosten! De kosten voor kleinere bestellingen gaan in overleg. Laat ons uw wensen weten en we bespreken samen de mogelijkheden.

Neem contact op met De Warme Bakker Niezen als u meer wilt weten of direct een bestelling wilt plaatsen. U bereikt ons via 085-8882520 of ons contactformulier. We staan u graag te woord. Wij zijn dé banketbakker voor uw lekkere trek!